INFORMATIKA – HATÉKONYSÁG – PROFITNÖVELÉS

Szolgáltatásaink

Informatika – Hatékonyság – Profitnövelés

Rendszergazda szolgáltatások - rendszerfelügyelet

Elégedetlen rendszergazdájával? ...vagy egy megbízható, hozzáértő, pontos rendszergazdát szeretne cégének, aki mindent tud az informatikáról és költséghatékony módszerekkel dolgozik? Ha igen, úgy kérjük, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, mert nagyvállalati tudással rendelkező, KKV-k informatikai igényeire szakosodott szakértő rendszergazdákat biztosítunk Megbízóinknak már több, mint 20 éve!

Microsoft 365 a Master-IT támogatásával

M365 .A Microsoft innovatív és az egyedi igényekre is szabható felhőszolgáltatása. Ahogy a neve is jelzi, azt biztosítja használóinak, hogy az irodájukat, levelezésüket, fájljaikat az év 365 napján, napi 24 órájában bármilyen eszközről el tudják érni. A széles termékskálája garantálja, hogy mind a párfős-, mind a nagy multicégek megtalálják az elvárásaiknak, működésüknek leginkább megfelelő Microsoft 365 csomagot. A havi pár EURO-tól elérhető alapcsomagok is nagyon hatékonyan segítik a cégen belüli csoportmunkát, a közös naptár kezelést, a meetingek szervezését és a cégen belüli feladatkiosztásokat. Ha bővebb információt szeretne, várjuk jelentkezését az elérhetőségeinken!

Hatékonyságnövelő Informatikai Audit

Informatikai auditunk több lépcsős, az adott Ügyfél informatikai rendszere/működése minden területére kiterjed(het), de az adott Ügyfél igényei szerint szegmentálható, skálázható és ütemezhető is. Mindig az adott Ügyfelünk által kért rendszerességgel (javasolt, évente) és az általa legfontosabbnak tartott területre fókuszálva végezzük el, függetlenül attól, hogy belső, vagy külső rendszergazdával dolgoznak. Amennyiben pontosan szeretné tudni, hogy hol vannak a gondok, a problémás és fejlesztendő területek, valamint a költségcsökkentési lehetőségek, cége informatikai rendszerében, úgy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Hardver- és szoftverértékesítés

A Master-IT 20 éves fennállása alatt mindig is nagy gondot fordított arra, hogy Ügyfelei új eszköz beszerzése (számítógépek, szerverek, lap-top-ok, tablet-ek, okostelefonok, stb.) minden esetben illeszkedjen az adott cég informatikai rendszerébe és pontosan megfeleljen azon elvárásoknak, fejlettségi szintnek, amit az adott Ügyfélnél tapasztalunk. Ezért a Master-IT soha nem fog eladni Ügyfeleinek olyan eszközt, amire nincs feltétlen szükségük és mindig segítünk eligazodni a szóba jöhető eszközök széles kínálatában. Ezen a területen számunkra az a legfontosabb, hogy az Ügyfeleink informatikai eszközberuházásai ne ad hoc módon, hanem ütemezetten és csak akkor valósuljanak meg, ha azok hozzá tudnak járulni az adott Ügyfél termelékenységének fokozásához, vagy a hatékonyabb működéséhez. Nem vagyunk elkötelezve egyetlenegy gyártó felé sem, így minden esetben objektíven tudjuk testre szabni az összes felmerülő eszköz és szoftverigényt. Amennyiben bármilyen informatikai eszközt szeretne vásárolni, kérjük ossza meg velünk beszerzési elképzeléseit és egy ingyenes tanácsadás keretében az igényeinek, céljainak és az elvárt eszközszolgáltatásoknak megfelelő informatikai eszközökre teszünk javaslatot!

Ingyenes Informatikai Tanácsadás

Fejlesztené cége informatikai rendszerét, vagy csökkentené cége informatikai kitettségét? ...vagy egyszerűen csak érhető válaszokat, megoldásokat szeretne kapni olyan informatikai kérésekre, feladatokra, melyekre eddig nem, vagy nem megfelelő választ kapott?

GYIK

  • Ahol már öt számítógépet üzemeltetnek és nincs olyan kolléga, aki naprakész tudással rendelkezik az informatika minden területén
  • Akik már megtapasztalták, hogy milyen az, ha csak egy fő informatikai rendszergazda van a cégnél és távollétében összeomlott a rendszer
  • Akik költséghatékonyan szeretnék megoldani a informatikai rendszerük felügyeletét, működését.
  • Ahol nem fordulhat elő, hogy pár óráig ne dolgozzanak a kollégák a számítógépeiken
  • Mert húszévnyi informatikai tapasztalattal és különböző szintű informatikai rendszerek felépítésével a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy milyen az, ha egy cégvezető, vagy belső rendszergazda magára marad egy új informatikai feladat megoldásával. Cégünk elkötelezett abban, hogy mindig segít a hozzáfordulóknak, hiszen így tudunk hosszútávú, szoros partneri kapcsolatot kialakítani az Ügyfeleinkkel.
  • Mert racionalizálhatja vele a cége informatikai költségeit
  • Mert feltárhatja, hogy milyen IT biztonsági kérdések merülhetnek fel a vállalkozásában.
  • Mert képet kaphat a cég informatikai állapotáról
  • Mert a Master-IT az elmúlt évben átlagban 18,5%-os évi informatikai költségcsökkentést ért el az általa újonnan átvett és/vagy auditált vállalkozásoknál.

Alapvetően a Microsoft a mi világunk, de az idők folyamán nagy gyakorlatra tettünk szert Apple és Linux alapú rendszerek üzemeltetésében is. 

Ezt Önnek kell eldöntenie, de ha belegondol a kiszervezett IT szolgáltatások esetében nincsenek bér, járulék és egyéb rejtett költségek. Nincs szabadság és helyettesítési problémák. A szolgáltatás pedig teljes egészében elszámolható költségként.

Természetesen. Sőt nagy valószínűséggel a rendelkezésreállás ilyen esetben jóval nagyobb, hiszen egy teljes IT csapat áll rendelkezésére az év 365 napján. 

Amennyiben a megfelelő szolgáltatót választja, a válasz természetesen igen. Mi a Master-IT-nél rendelkezünk a megfelelő minősítésekkel és biztonsági protokollokkal annak érdekében, hogy minden partnerünknek a lehető magasabb biztonsági szintet tudjuk bizítosítani